Språkkafé på Studentersamfundet

Søndag 11. februar fra kl. 16:00 til 19:00 arrangerte vi for første gang sammen med Samfundetstyret en språkkafé på det røde rundet huset, Studentersamfundet. Arrangementet var en del av det årlige arrangementet «Bydagen» som bunner i Samfundets ønske om å gi noe tilbake til byen vi er så glade i. Til forskjell fra våre ordinære samtalemøter på torsdager, var dette en språkkafé som var åpent for alle innvandrere, studenter og utvekslingsstudenter som ville komme innom.

SONY DSC

Klubben ble fylt med hyggelig prat, latter, kulturmøter og nysgjerrige mennesker som ville lære norsk, lære bort norsk og bli kjent med hverandre over en kopp te eller kaffe. Det hele åpnet med en opptreden fra Snaustrinda Spelemannslag, og flere fikk seg en omvisning på Samfundets lokaler.

Vi i Styret var superfornøyd med dagen. Det gleder oss å se folk med ulik bakgrunn snakke og ha det hyggelig sammen. Vi har allerede planlagt med Samfundetstyret om å få til dette igjen dette semesteret. Det gjenstår bare å finne en dato som passer.

SONY DSC

Kategorier Standard

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close