Lær arabisk på gratis arabiskkurs!

Syrisk Kvinneorganisasjon For Utvikling i Norge (SKUN) arrangerer hver uke gratis arabiskkurs for alle som måtte være interesserte i å lære språket som snakkes av opptil 400 millioner mennesker verden over.

Kursene er på nybegynnernivå, og arrangeres hver onsdag klokken 18:00-19:30 på Dialogsenteret i Sandgata 2. Det er gratis og uten påmelding – med andre ord bare å dukke opp!

Arabisk er et nyttig språk å kunne i dagens globaliserte verden, og er også en av FNs seks FN-språk. Å kunne litt arabisk kan altså lønne seg i mange sammenhenger; både når man møter nye landsmenn i Norge, når man er på reise, eller i jobbsammenheng.

SKUN er en frivillig organisasjon som jobber for et flerkulturelt Norge hvor kulturell forståelse på tvers av ulike kulturelle grupper er spesielt viktig. Gjennom ulike aktiviteter ønsker SKUN å forene mennesker fra ulike kulturer, og skape en sosial arena for disse til å møtes. SKUN har et spesielt fokus på kvinner, som er en gruppe som ofte har vanskeligere for å integrere seg enn menn. For å bidra til bedre inkludering av disse, ønsker SKUN å gi de roller i organisasjonen og ansvar for organisering og arrangering av ulike aktiviteter og arrangementer. I tillegg arrangerer de ukentlig «Kreativt verksted» kun for kvinner, hvor kvinner fra alle land kan møtes i trygge, hyggelige og rolige omgivelser og bli kjent med hverandre.

Les mer om arabiskkurs og SKUN på deres Facebooksider

27545280_2081345581881733_7778377385379160641_n
OBS: Ny adresse er Sandgata 2
Kategorier Standard

2 tanker om “Lær arabisk på gratis arabiskkurs!

  1. Hei: er det både for menn og for kvinner? Har dere startet? Er det forsatt plass på kurset?

    Liker

    1. Hei, Roberto! Kurset er både for menn og kvinner, og har pågått i noen uker. Det er allikevel fortsatt mulig å delta. Kursene finner sted i Sandgata 2 hver onsdag klokken 18:00. Ta kontakt med arrangørene, SKUN, på dette telefonnummeret om at du kommer 46598100 🙂

      Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close