BLI SAMTALEPARTNER

HVORDAN BLI SAMTALEPARTNER? 

Er du norsktalende student og har lyst til å engasjere deg som samtalepartner? Å være samtalepartner betyr at du møter opp hver tirsdag kl. 19-20 på våre samtalemøter et helt semester (unntak eksamensperioden). Poenget med samtalemøtene er at det skal være et lavterskel tilbud for å bli kjent og snakke norsk med folk med flyktningbakgrunn.

Hvordan organiseres oppgavene? På samtalemøtene prøver vi å ha én-til-én-samtale, altså at man snakker med én person under hele møtet. På neste samtalemøtet har man som oftest en ny samtalepartner. Du trenger ikke å forberede deg på forhånd. Det som eneste som forventes er en hyggelig prat over en «kopp kaffe».

Hvem ser vi etter? Vi ser etter deg som er student på en utdanningsinstitusjon her i Trondheim, som er nysgjerrig på mennesker og som er interessert i å bidra til integrering. Vi tar opp nye samtalepartnere i starten av hvert semester.

Hvorfor har vi en fast frivillighetsbase? I Norsk Start synes vi det er viktig med kontinuitet og trygghet. Vi vil være en organisasjon som tar våre deltakere på alvor. Dette får vi til hvis deltakerne våre opplever et stabilt oppmøte med kjente fjes. Like viktig er det å skape et sosialt fellesskap blant de frivillige studentene. Gjennom semesteret har vi pubturer, quiz, hyttetur og andre sosiale arrangementer.

Hørtes alt dette veldig gøy ut? Har du spørsmål? Ikke nøl med å kontakte oss på meldingsfunksjonen på vår facebookside eller på e-post: norskstartfo@gmail.com

 

fullsizeoutput_15e7

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close