Bli mentor

Gjør frivillig og viktig integreringsarbeid – kun ved å møte opp i dine egne forelesninger!

For å kunne gjennomføre vårt mentorprosjekt, er vi avhengige av å ha frivillige studenter som er villige til å ha med seg én eller to flyktninger i sin forelesning.

Vi søker nå mentorer for vårsemesteret 2019, og vil høre fra deg som er omgjengelig, møter jevnlig i forelesninger og er interessert i integrering og å bli kjent med nye mennesker!

Som mentor får man ansvar for én eller to flyktinger som har studert det samme som en selv i sitt hjemland.  Mentoren skal være flyktningens kontaktperson, og møte personen før forelesning, vise ham/henne til forelesningssalen og sitte ved siden av ham/henne i forelesningen for å skape trygghet og svare på eventuelle spørsmål.

Flyktningene får tilbud om å delta på én til to forelesninger i uka, og mentoren forventes å stille i disse forelesningene. Vi anbefaler å gå sammen en gjeng på studiet om å være mentorer, så blir det mindre press på oppmøte i samtlige forelesninger per person.

Dette er et lettbeint – men nyttig – tiltak for integreringen i Trondheim, som de bosatte flyktningene setter veldig pris på. Alle mentorer vil få en attest for for sin deltagelse. Bli med og gjør en forskjell!

UDnr11_N_I_Norsk_start_HFS_001.jpg.0x780_q85_upscale

Primært søker vi mentorer som tar følgende fag:

Informasjon om hvilke fag som behøves kommer nærmere semesterstart. Meld deg gjerne i mellomtiden, så tar vi kontakt om vi trenger en mentor fra dine emner.

Meld deg som mentor her 

21192098_1746940881985858_6519453918365601167_n

%d bloggere like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close